Wrångebäcks Båtklubb
  
 
 »   Nyheter
 »   Kalender
 »   Forum
 »   Verksamhet
 »   Styrelse
 »   Bildarkiv
 »   Protokoll
 »   Avgifter
 »   Stadgar
 »   Karta
 »   Blanketter
 »   Länkar
 »   Frågor och Svar
 »   Besöksfrekvens
 »   Om webbplatsen
 »   Startsidan

 »   Admin
  
Forum

« Tillbaka till starten - Svara på denna tråd »

Nya hemsidan
Författare: Bengt-Göran
Tidpunkt: 2007-02-14 20:30:04

Vad tycker du om den nya hemsidan? Kom gärna med tips.

Svara på denna tråd »

Postat av Svar (senast överst)
Mikael Ejag har fått min första båttidning i min brevlåda jippi !!!! de e ju bara 20 årsen som jag flytta hemifrån tack BG
snorkmannenTur att B-G kan se , med lite arbete var trådarna härstammar ifrån. Såatt det verkligen är meddlemmar som utalar sig på denna sida. Tror ej att det är bra att inte tala om vem man är när man haver sålunda kloka inslag av varierande impulsiva slag . Kanske nästa ordf blir en Snorkfröken !!!! Vem jag är??? bara B-G vet.
SnorkfrökenHmmm, kommentar från just de rätta personerna. Mycket konstruktiva inlägg från båda, måste jag säga, precis vad som behövs för att utveckla WBK och driva verksamheten vidare !
Valet av CMS lösning för hemsidan är bra och positivt kommenterad !!! Tack för det B-G.!

Nu gäller det att titta framåt och vara styrelsen till hjälp att utveckla föreningen! Forum skall förhoppnings vara ett hjälpmedel för WBK (alltså vi medlemmar och den av oss valda styrelsen) att på ett så effektivt sätt som möjligt utnyttja de medel som vi medlemmar investerat för att tillgodose våra behov av båtplats !!!!!!
Detta borde rimligtvis innebära att vi som medlemmar i föreningen borde ägna oss åt att tipsa de som vi valt att förvalta våra intressen hur dessa lämpligast bör göra detta, och inte lägga sin energi på annat !! (Nyfikenhet t.ex.)
Skapa istället nya konstruktiva rubriker på FORUM och kom med fräscha idéer ! Det är inte fel att även styrelsen ventilerar sina idèer på FORUM innan beslut tas nu när vi har denna möjlighet att föra en vettig demokratisk debatt!!

Så ser jag det hela, men jag är ju bara en fullt betalande aktiv medlem så !????.

Eva-LisHåller med Rolf W om att Du sköter denna sidan så bra B-G. Snabba ryck får jag då säga. Skulle vara trevligt med det rätta namnet på dem som gör sina inlägg här ja.
Rolf WKanonbra hemsida B-G Imponerad av din snabbhet med korrekta svar till forumet. Vore ännu bättre om frågeställarna använde sina egna namn!!!! nu vet man ju inte om de tillhör klubben, vilket ju kan va kul att veta, Ha det Bra.
Stefan FJättebra initiativ! Hemsidan är snygg, trevlig och lättnavigerad. Kalasbra att kunna se när arbetsdagar etc är inplanerade.
Man skulle kunna ha en sida med inloggning för medlemmarna där man kan komma åt material som vi inte vill att hela världen skall kunna se, t.ex. båtplatslistan som det stod om i en annan tråd.
Vi ses snart!
SnorkfrökenVi tackar för ett snabbt och uttömmande svar och väntar hoppfullt på styrelsens ställningstagande ang kodning av FORUM.
Bengt-GöranStyrelsen tycker det är trevligt att höra att hemsidan uppskattas, men inget är fullkomligt från början så vi tar gärna emot förslag.

Medlemsregister finns i systemet men är inte publikt pga Personuppgiftslagen. Om det så skulle vara krävs samtliga medlemmars skriftliga godkännande därtill. Åtkomsten är idag begränsad till de som har inloggningskoden.

Systemet är idag så uppbyggt att alla kan skriva i ”Forum” alltså även icke medlemmar. Det går att begränsa till bara medlemmar mot en viss anpassningskostnad och styrelsen kommer att titta på detta.

För att vi inte skall sväva ut för mycket tyckar jag nog att vi begränsar oss till foton som har samband med klubbens verksamhet. Bilder från sammankomster, hamnområdet och fjorden. Bilder kan mailas till mig.
snorkfrökenUTMANING !
Sommaren är kort! Vintern känns så lång! Tänk på detta nu när våren har börjat här i V-bäck. Ta med Er kameran och plåta. Skall vi begränsa oss till Åbyfjorden och hamnbilder av vår klubbhamn? OK. Vart skall vi då sända bilderna för att få dem införda? Ja, detta får B-G svara oss på! Eller? Kanske ngn annan? Hmmm!!
Anders TJättebra för oss som bor en bit undan! Fin design på sidorna, tydligt och överskådligt utan onödiga effekter, säger jag som jobbar med IT :-)
Anna GBra sida. Enkel. Bildarkivet är kul, utöka gärna det!
Christer HEn stor eloge till Dig B-G.!!!! För att Forum skall bli det som det är menat att bli alltså en intern diskussionssajt som föreslår jag att den förses med ett lösenord så att enbart medlemmar får tillgång till det .
Anders G.Bra jobbat.!!! Syggt och informativt...Kanske saknar jag medlemsregister men det kanske inte tillåts, tänker på Personuppgiftslagen...???
snorkfrökenVar finns WBK:s medlemmar nu när detta nya Forum ger alla chansen att framföra sina åsikter och idèer om hur vi skall utveckla klubben genom att lösa behovet av fler båtplatser och genom olika verksamheter återuppliva den trevliga känsla av gemenskap som tidigare fanns. Kom igen nu DU medlem med dina tankar och känn att klubben det är ”vi medlemmar” och jag är säker på att styrelsen tacksamt tar emot allt , värderar det och omsätter det i en trevlig verklighet.
snorkfrökenEtt frö gror inte utan omsorg och kärlek. Får sidan det kan den bli riktigt bra!
Eva-Lis & JanVi tycker att hemsidan har blivit mycket bra, lättöverskådlig är den och det är ett stort plus. Bra jobbat Bengt-Göran.
HamnkaptenMycket bra. O roligt. Hoppas du/ni har haft det Gött i solen. :-)
sven-unobra vi kan ju träfas här nu när det är så kallt
ja värmen är väl på väg eller va?
detta blir ju bra med den nya hemsidan
ha det.     Juni 2019
V Mån Tis Ons Tor Fre Lör Sön
22     12
233456789
24101112131516
2517181920
262425262728

 Nyheter

  • Vårarbetsdag
Vårarbetsdag lördag 2...

  • Årsmöte
Årsmöte lördag 25 maj...

  • Årsmöte
Årsmöte 26 maj 2018 k...


Webbplatsen baserad på: FSY PLUS 2.1
© Wikinggruppen